Kisfaludon már ráköthetnek
Kisfaludon már ráköthetnek a csatornára
 
 
Kisfaludon már ráköthetnek a csatornára

 

Székesfehérvár - Kisfaludon és Öreghegy egy részén összesen 660 háztartás köthet rá az új szennyvízcsatornára, miután itt megtörtént az üzembehelyezés.


2012. március. 20. kedd | Szerző: Házi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Pákozd és Kisfalud szennyvizét szállító átemelő is elkészült (Fotó: Lovász Lilla)

 

 

A Seregélyest, Pátkát, Pákozdot és Székesfehérvár csatornázatlan részeit érintő szennyvízcsatornázási projekt jelenleg már 67 százalékos készültségnél tart - jelentette be kedden Hullay Gyula projektmenedzser, aki elmondta, március 20-án megtörtént az úgynevezett rész-műszaki átadás és az üzembe helyezési eljárás. Ennek köszönhetően az összes kisfaludi háztartás, valamint Öreghegy bizonyos része - az  erre vonatkozó írásos értesítést követően - ráköthet végre a csatornahálózatra. Öreghegyen a Budai út 374-444. szám között lakókat, a Nagyszombati úton a 116. számú ingatlanig terjedő házakat érinti a rákötés lehetősége, ezen kívül a Csetneki, Ruttkai, Prónai, Sárosi utcákban köthetnek már most rá a hálózatra.
A teljes beruházás idén októberig fejeződik be, 6744 ingatlant érint. Fehérváron még lesznek útfelbontások, többek között  a Seregélyesi, Budai, Fiskális, Kadocsa úton.

 

Forrás: http://www.fmh.hu/cimlapon/20120320_kisfaludon_rakothetnek

A cikk megjelent továbbá: http://hirek.ma/hirek/kisfaludon-mar-rakothetnek-a-csatornara

 

 

Kisfaludon már ráköthetnek

 

 
2012.03.27. 14:02
Vissza