Sürgős Közlemények

Pátka településen lakossági fórum

 

2013. december 4-én szerdán 18:00 órakor lakossági fórumot tart Pátka Község Önkormányzata a szennyvízberuházási projekt kivitelezési munkáiról, amelyek többlet műszaki tartalommal befejezésre kerültek a településen. Helyszín: Pátka Művelődési Ház (Vak Bottyán tér 2.) 

 

 

LAKOSSÁGI FÓRUMOK NOVEMBERBEN

 

 

Pákozd községben lakossági fórum:

2012. november 19-én 17:00 órakor Pákozd Község Önkormányzata lakossági fórumot tart a szennyvízberuházásról.Helyszín: Pákozd Művelődési Ház (Budai út 72.)

 

Pátka községben lakossági fórum:

 

2012. november 21-én 17:00 órakor Pátka Község Önkormányzata lakossági fórumot tart a szennyvízberuházásról. Helyszín: Pátka Művelődési Ház (Vak Bottyán tér 2.)

 

Seregélyes községben lakossági fórum:

2012. november 20-án 17: 00 órakor Seregélyes Község Önkormányzata lakossági fórumot tart a szennyvízberuházásról. Helyszín: Seregélyes Művelődési Ház (Széchenyi u.1.)             

 

 

 

 

 

2012. október 26-i (Székesfehérvár-Börgönd és Pátka), 29-i (Pákozd), 30-i (Seregélyes) műszaki átadások és üzembehelyezések

 

A  2012.október 26-i, 29-i, 30-i műszaki átadások és üzembehelyezések megtörténtek, így megkezdődhetnek a házi bekötések! Az erről szóló tájékoztatókat az alábbiakban olvashatják:

 

Székesfehérvár-Börgönd

Pátka

Pákozd

Seregélyes

 

 

Közérdekű közlemény

 

Az elmúlt időszakban a Székesfehérvár Megyei Jogú Város és térsége (Pátka, Pákozd, Seregélyes) Szennyvízcsatorna Hálózat Bővítés Önkormányzati Társulás, valamint a projekt kivitelezője, a KSZ 2010 Konzorcium jelzéseket kapott Székesfehérvárról, a Fiskális útról, hogy egyesek visszaélnek a lakosok jóhiszeműségével. A kivitelezőre hivatkozva, a KSZ 2010 Konzorcium nevét felhasználva házi átemelők telepítését és csatorna bekötéseket ígérve pénzt kérnek a lakóktól, és a beígért munkát nem végzik el.

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy:

 

·      amennyiben az ingatlan szennyvízcsatlakozása a gerincvezetékre a tervek értelmében házi átemelővel oldható meg, úgy az ingatlanon belül a házi átemelő elhelyezését és beüzemelését, a csatlakozó szennyvíz nyomóvezeték lefektetését, a házi bekötés tisztító idomának kiépítését, valamint a kivitelezés utáni eredeti állapot helyreállítását a kivitelező KSZ 2010 Konzorcium a szerződéséből adódóan a lakosság felé térítés nélkül végzi el.

 

·         amennyiben az ingatlan szennyvízcsatlakozása a gerincvezetékre a tervek értelmében gravitációs módon történik, úgy a telekhatáron 1 m-en belüli házi tisztító idom kiépítését, a közterületi járda, kapubejáró, zöldterület eredeti állapotban történő helyreállítását a kivitelező KSZ 2010 Konzorcium a szerződéséből adódóan a lakosság felé térítés nélkül végzi el.

 

Ezért kérjük, hogy amennyiben a fent felsorolt munkák elvégzéséért bárki pénzt akarna kérni Önöktől, utasítsák vissza. Emellett javasoljuk, hogy az illető ellen tegyenek rendőrségi feljelentést.

 

 

 

Hullay Gyula projektmenedzser                                 Dancsó Csaba felelős műszaki vezető

 

Székesfehérvár MJV és térsége                                            KSZ 2010 Konzorcium

(Pátka, Pákozd, Seregélyes)

Szennyvízcsatorna Hálózat Bővítés

Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

Munkák folytatása

 

Az időjárás kedvező alakulása lehetővé teszi 2012. február 21-től a munkák folytatását, melyekről a Munkavégzések ütemezése címszó alatt a Munkavégzési helyszínek előrejelzése fülön tájékozódhat.

 
Értesítés lakossági fórum időpont változásról
 
A 2012. február 7-ére meghirdetett Székesfehérvár-Öreghegyi lakossági fórum előre nem látható okok miatt elmarad. Az új időpont: 2012. február 21. 18:00 óra. További információt a lakossági fórumról itt olvashat.